امام مهدی (عج): من ذخیره خدا در روی زمین و انتقام گیرنده از دشمنان او هستم
۱۳۹۸/۷/۹ تعداد بازدید: ۱۵۱
print

جشنواره «شکوه جمعه» در لرستان برگزار می‌شود

خرم‌آباد- رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه لرستان از برگزاری جشنواره «شکوه جمعه» در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اصغر دانشی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها در سخنانی با بیان اینکه شورای سیاست گذاری ائمه کل کشور جشنواره ای را تحت عنوان «شکوه جمعه» برگزار می کند، اظهار داشت: این جشنواره تا ۲۲ آبان ماه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این جشنواره در سه قالب برگزار خواهد شد، افزود: عکس های انفرادی، عکس های دسته جمعی و همچنین جلوه های ویژه نماز جمعه از جمله قالب های این جشنواره است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه لرستان، بیان داشت: در این راستا از همه کسانی که می خواهند در این جشنواره شرکت کنند تمامی عکس های خود را در قالب یک لوح فشرده به آدرس دفتر نمایندگی شورای سیاست گذاری استان لرستان: بلوار حج، خیابان شهید چمران و بالاتر از اداره کل ثبت اسناد ارسال کنند.

  • - گردآوری: تبیان لرستان
نظرات

 نام:
 *نظر:
© کلیه حقوق معنوی و محتوای این سایت متعلق به اداره کل تبلیغات اسلامی استان لرستان می باشد .استفاده از مطالب با ذکر منبع و لینک به سایت بلامانع است.