امام مهدی (عج): من ذخیره خدا در روی زمین و انتقام گیرنده از دشمنان او هستم
۱۳۹۸/۱۰/۱۴ تعداد بازدید: ۶۵
print

سازمان مللترور سلیمانی غیر قانونی و نقض حقوق بین الملل بود

گزارشگر ویژه سازمان ملل در واکنش به ترور فرمانده سپاه قدس ایران، آن را اقدامی غیرقانونی و بر خلاف قوانین حقوق بین الملل ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اگنس کالامارد، گزارشگر ویژه سازمان ملل، با انتشار پیام‌هایی در توئیتر در این رابطه نوشت: ترور هدفمند قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس غیرقانونی و نقض قوانین حقوق بین الملل است.

وی در ادامه نوشت: استفاده از پهپادها و سایر تجهیزات برای ترور هدفمند قانونی نیست. بر اساس قوانین بین الملل حقوق بشر استفاده از تسلیحات مرگبار تنها زمانی می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد که برای دور کردن یک تهدید جدی به این تجهیزات نیاز اساسی وجود داشته باشد.

  • - گردآوری: تبیان لرستان
نظرات

 نام:
 *نظر:
© کلیه حقوق معنوی و محتوای این سایت متعلق به اداره کل تبلیغات اسلامی استان لرستان می باشد .استفاده از مطالب با ذکر منبع و لینک به سایت بلامانع است.